image
 |  11 16 Жовтня 2020 | 19:55

СБУ займеться іноземцем, який організував незаконний «бізнес» на Волині (ФОТО)

Служба безпеки України блокувала у Волинській області транзитний трафік нелегальної міграції іноземців до європейських країн.

Про це інформує СБУ у Волинській області.

За попередніми даними слідства, механізм незаконного перетину державного кордону намагався налагодити громадянин однієї з країн Близького Сходу, який має посвідку на проживання в Україні. За 1500 доларів він пропонував своїм клієнтам переправити їх до однієї з європейських країн поза встановленими пунктами пропуску.

Правоохоронці затримали організатора трафіку після спроби незаконного переміщення за кордон п’яти нелегалів.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта правоохоронці виявили мобільні телефони, сім-картки та інші предмети із доказами протиправної діяльності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бурштинові торги на Волині: що вдалося продати? (ФОТО)

У межах кримінального провадження зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення.

Операція проводилась спільно зі слідчими Національної поліції, співробітниками Луцького прикордонного загону під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити