image
 |  2 6 Березня 2020 | 12:51

Ще би зарплату повернули за те, що не виконали, – Кошулинський про відставку Уряду

Заступник голови Верховної Ради України 7 скликання Руслан Кошулинський порадив міністрам, які пішли у відставку через неефективність, повернути в бюджет премії та зарплати завбільшки в сотні тисяч гривень, які вони отримували впродовж останніх місяців.

Про це Кошулинський сказав у прямому ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” на телеканалі НТА.

“По-перше, політпрект “Нові обличчя” – закритий. Закінчились. Ще би зарплату повернули за те, що не виконали. От про це треба було відразу говорити.

По-друге, щоби ніхто не мав ілюзій: Кабінет Міністрів – виконавча гілка законодавчої гілки влади, тобто Парламенту та Президента. З огляду на те, яка ситуація склалася в Україні, – просто Президента. Тому з якої би колиски прем’єр-міністр, міністр чи заступник міністра не виросли – вони зобов’язані за своєю посадою виконувати волю парламентської більшості”, – зазначив політик.

За словами Руслана Кошулинського, жодного плану, жодної команди та жодного спільного бачення щодо виводу країни з прірви, в яку її загнав попередній Кабмін, нинішня влада не має:

“Є набір людей, які були в Кабінеті Міністрів за часів Януковича, потім за часів Порошенка – і тепер залишилися за часів Зеленського. Це збірна солянка людей, які будуть виконувати дані їм зверху завдання і забезпечувати безбідне життя олігархату. Від таких нічого нового очікувати не треба”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський не має зеленого поняття, що таке державні інтереси

“Колись в українській політиці був вислів – “тушка”. Це про політика, який зі зміною влади постійно перескакував з однієї політичної сили в іншу, тільки щоб залишитися в команді влади. Тепер, якщо ви подивитеся на біографії депутатів, які сидять у Парламенті, навіть зі Львова – побачите величезну кількість партій, які вони змінили за свою політичну кар’єру. Тому говорити про їхню “ідейність”, “стрижневість”, “незламність” – годі. Це люди-пристосуванці”, – додав Руслан Кошулинський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити