image
 |  5 9 Січня 2023 | 15:19

Ще кілька обнадійливих повідомлень з московщини

Мєдвєдєв закликав ліквідовувати ''зрадників'' так сказать ''по законам ваєннаґа врємєні.''

А пуйло вніс в госдупу законопроєкт про денонсацію московією Конвенції про кримінальну відповідальність за корупцію, яку ерефія ратифікувала в 2006р.

Дякуємо!

1. Закарбуймо собі назавжди і дітям розкажімо - корупція на московії наш найнадійніший і, що найголовніше - стабільний союзник на, якого не впливає світова політична кон'юнктура, військово-політичні блоки, унії... У всі часи доки існуватиме це державне непорозуміння. Будь хто, хто хоче демократизувати московію, побороти корупцію, створити там громадянське суспільство - ворог України. Ніколи, запам'ятайте, ніколи суть мскля не зміниться, з тією лиш різницею, що мсклі багаті з успішною державою матимуть в енну кількість більше можливостей нас знищити, ніж мсклі для, яких найбільшим досягненням є вкрадений унітаз і б/в труси для своєї самки.

Все, що ми маємо знищити в себе для побудови сильної, стійкої та розвинутої країни, маємо заохочувати усіма силами на московії.

2. Не раз наші люди в щирому пориві хочуть розстрілювати корупціонерів, зрадників і т.д. України. Також так колись думав, в юності. Тільки є одне але, як показує історія і практика розстрілюють цвіт нації, а бидло залишається.

"А судді хто?"

Корінь проблем суспільства і навпаки завжди в національно-патріотичному вихованні, культурі, традиціях, шляхетності, історичній пам'яті, дотримання законів, як державних так суспільних. Все решта бонус - ресурси, географічне положення, кліматичні умови, тощо.

Сам факт перспективи розстрілу здує з країни залишки активних, ініціативних, креативних громадян. Під формлювання ''враг народа'' підпаде бізнес, який треба ''віджати'', а на московії все йде до тотального перерозподілу корита. І ета радуєт.

P.S. Я паддєрживаю палітіку путіна в расіі! Дайош поощрєніє корупціі, дайош стахановскоє корупціонноє двіженіє! Ордєн 1,2,3 ступєні. План на год, пятілєтку за трі дня! 

Андрій МІЩЕНКО, політичний аналітик, народний депутат VII cкликання від ВО «Свобода» (https://t.me/AndriyMishchenko_official)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити