image
 |  0 25 Березня 2020 | 09:33

Ще один нардеп у ВРУ, найімовірніше, заразився коронавірусом

Позафракційний народний депутат Верховної Ради України Сергій Рудик, ймовірно, отримав підтвердження на захворювання COVID-19.

Про це у вівторок ввечері, 24 березня, повідомила народний депутат Вікторія Гриб в ефірі одного з українських телеканалів, – передає УНН.

“Друзі, сьогодні мій колега Сергій Рудик потрапив у лікарню з діагнозом коронавірус. Півгодини тому про це мені повідомила його лікар”, — повідомила депутат. 

Парламентар додала, що останній раз мала контакт з нардепом Рудиком під час засідання ВРУ 17 березня. Через це Гриб буде протягом тижня перебувати на обсервації, оскільки Рудик у сесійній залі сидить поруч з нею. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чотирьох народних депутатів зі «Слуги Народу» — вірус, — «Темний лицар»

Народна депутат зазначила, що інфікований Рудик міг заразитися від Сергія Вельможного, у якого нещодавно також діагностували коронавірус, і який сидить у Раді перед Рудиком. 

Наразі офіційного підтвердження немає ні від самого депутата Рудика, ні від уповноважених медичних органів.  

Нагадаємо, раніше у народного депутата від фракції “Слуга народу” Руслана Горбенка виявили коронавірус. Окрім того, коронавірус виявлено у народного депутата — Олександра Лукашева з фракції “Опозиційна платформа “За життя”. Але першим серед депутатів на коронавірус захворів Сергій Шахов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині – перший підтверджений випадок коронавірусу, всього в Україні – 113 хворих

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити