image
 |  4 9 Липня 2020 | 12:31

Ще одна європейська країна заборонила трансляцію російських каналів

Трансляцію каналів RT заборонила комісія з питань радіо і телебачення Литви.

Причиною стали зв'язки з російським пропагандистом Дмитром Кисельовим, який перебуває під санкціями ЄС, повідомляє Delfi.

"З урахуванням інформації Міністерства закордонних справ Литовська комісія з радіо і телебачення вирішила зупинити ретрансляцію на території Литовської Республіки п'яти програм RT", - сказав голова комісії Мантас Мартішюс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок розмови Зеленського з Трампом звільняється через «залякування» та «помсту»

Він наголосив, що рішення вступає в силу з дати його опублікування онлайн, тобто з четверга. Мартішюс наголосив, що рішення зупинити програми прийняли через санкції проти Кисельова.

"Пан Кисельов не повинен отримувати вигоду, тому ретрансляція програм зупиняється. Це було зроблено в Латвії, а зараз - і в Литві", - додав Мартішюс.

За даними комісії, в Литві показують п'ять каналів мережі RT: сам RT, його версію RT HD, RT Spanish, RT Documentary і RT Documentary HD.

Пропагандистську російську мережу каналів RT, яка раніше мала назву Russia Today, раніше заборонила Національна рада з електронних ЗМІ Латвії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити