image
 |  23 1 Лютого 2020 | 23:01

«Що хочу, те і роблю»: у місті на Волині по асфальтованій дорозі роз'їжджала гусенична техніка (ВІДЕО)

Волинянина обурила ситуація, коли у Турійську дорогою роз'їжджала гусенична техніка. 

Про це інформують Турійські новини.

усенична техніка рухалась по асфальтованій дорозі без спецобладнання. Всі знають, що гусенична техніка по асфальтованому покритті може переміщатись за допомогою спеціального причіпа (на якому його перевозять) або ж на гусениці одівають гумове спеціальне покриття, яке перешкоджає руйнації асфальту гусеницями. 

Моєму обуреню не було меж!!! Чому ХТОСЬ вирішив, що йому можна зруйнувати те, на що було витрачено кошти платників податків цілого району! Дорога і без того в поганому стані!

Вирішив зафільмувати даний "конфуз" (адже за все своє життя ще не бачив такеї наглості) і викликав поліцію. Щоб довести справу до кінця залишився на місці, аби впевнитись, що винуватця буде покарано.

Виставляю на привселюдний огляд та поширення свою маленьку "пригоду". Сподіваюсь, що мій приклад надихне Вас бути свідомими. Адже саме з нас починається держава!" - написав небайдужий волинянин.

Читайте також: Повиснув над проваллям: у Луцьку автомобіль злетів з дороги (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити