image
 |  16 24 Вересня 2020 | 17:11

Що у декларації керівника Луцького СІЗО, який приховав від прокуратури відео з камер спостереження

Киреєв Сергій Володимирович є начальником Державної установи Луцький слідчий ізолятор і отримує більше 26 тисяч в місяць заробітної плати.

Про це свідчать дані його деларації.

Проживає Сергій Володимирович у селі Княгининок. Загалом, у керівника Луцького СІЗО немає ні власного житла, ні автомобіля, ані грошей готівкою.

Задекларував пан Сергій лише земельну ділянку у Княгининку площею 643 метри квадратних.

За рік роботи Киреєв отримав 314 307 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Луцька «автохам» катався по тротуарі, не зважаючи на пішоходів (ВІДЕО)

Нагадаємо, що в квітні 2020 року підрозділ прокуратурипроводив перевірку стану забезпечення режиму утримання, охорони і нагляду за особами, які утримуються в установі та дотримання персоналом слідчого ізолятора вимог чинного законодавства.

У зв’язку із проведенням перевірки на ім’я начальника СІЗО було направлено вимогу про надання можливості перегляду записів з камер відеоспостереження на внутрішніх постах корпусних відділень установи.

Однак, керівник установи безпідставно відмовив у наданні такої можливості, у зв’язку з чим щодо нього складено адміністративний протокол про невиконання посадовою особою законних вимог прокурора.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити