image
 |  14 6 Лютого 2020 | 18:14

Щоб добре платили - треба робити «брудні» речі: українка відверто розповіла про зйомки в порно

Жінка із Закарпатської області, яка знімалася в порнофільмах, відверто розповіла про своє минуле, яким не пишається. Спілкуватися погодилася тільки анонімно.

Кілька років тому їй довелося на заробітки в Чехію. Там вона познайомилася зі своїм хлопцем. Спочатку вони працювали на заводах і часто міняли роботу. Заробити на пікантних зйомках парі запропонували знайомі, - пише Мukachevo.net.

За її словами, в цьому бізнесі в Чехії можна непогано заробити. За 2 години зйомок платять суму, рівноцінну тижневій зарплаті на заводі. Коли пара звернулася в таку компанію, їм практично відразу ж зателефонували і запросили на оплачуваний кастинг.

"Це не може нагадувати звичайний інтимний акт, адже в маленькій кімнаті нас було дуже багато. Мій хлопець довго не міг налаштуватися, а ще тобі завжди кажуть яку позу зайняти і куди дивитися", - ділиться спогадами жінка.

На зйомку пара витратила трохи більше години. Після до них вийшов агент, почав розповідати про подальшу співпрацю. Жінці запропонували контракт, але без її коханого.

"Мені запропонували контракт з прайс-листом і там були такі речі, які я не планувала б робити ніколи в житті. Тобто, щоб заробити добре, то треба було виконувати замовлення від інших компаній і з їх умовами", - розповіла вона.

Агенти заявили, що робота з одним сексуальним партнером нікого не цікавить.

"Для того, щоб нормально заробити, треба робити "брудні речі". І чим вони брудніші, тим краще. В результаті нас ця пропозиція не влаштувала. Тоді ж ми отримали 350 Євро на двох. Я не шкодую про свій досвід і можу сказати всім , що "легких" грошей не буває. Також мені здається, що йти в порноіндустрію може людина, у якої залізні нерви і витривалість, адже мені вистачило і тієї години ", - додала жінка.

Зараз вона живе за кордоном і працює на звичній для середньостатистичного європейця роботі. Своє бажання заробити "легкі гроші" вона вважає невдалим досвідом.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити