image
 |  2 18 Жовтня 2019 | 14:29

«Щоб на ср*ку не могли сісти»: відомий шоумен пропонує нове покарання для нардепів

Телеведучий, актор і письменник Антін Мухарський запропонував посилити законодавство для народних депутатів, які прогулюють засідання Верховної Ради і не виконують свою роботу.

Таку ідею він озвучив в ефірі ObozTV, коментуючи репліку одного з телеглядачів, що депутатів треба “карати різками”, Мухарський заявив: “Це безумовно народний метод, який існує в уяві тих людей, хто хотів би спочатку різки, а потім повісити на стовпах. Є такі люди, які хочуть повернутися до суворих методів прямого покарання”.

Шоумен зазначив, що він би “просто звільняв” нардепів-прогульників.

Читайте також: Що заважає капітулювати Зеленському?

На заперечення, що Конституція забороняє звільняти обраних депутатів, Мухарський заявив: “Тоді різками. Залежно від прогулів – 30 на перший раз, потім 40, потім 50 і аж до того, щоб вони вже не могли сидіти. Щоб приходили і стояли. Бити по ср*ці”.

“Треба жорсткіше зробити законодавство щодо недобросовісного виконання своїх обов’язків народними депутатами”, – підкреслив він.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити