image
 |  0 25 Жовтня 2022 | 22:31

Секонд-хенд відмовив лучанці, яка шиє пов'язки для воїнів

Лучанка, котра шиє розпізнавальні пов'язки на руку для наших захисників, змушена була купити тканину на секонд-хенді, оскільки керівники цих закладів не хочуть віддавати її безкоштовно.

Про це написала Валентина Крупецька у групі Теревені про Луцьк

"Хочу поділитися з вами наболілим. Зверніть увагу на синю тканину під цим чеком, я її придбала на секонд хенді , що на пр. Відродження, що над Гроно маркетом. Нам потрібно пошити пов'язки на руку для наших захисників, а вони потрібні синього, жовтого та зеленого кольорів для того, щоб відрізнити їх від ворогів, це війна і є такий спосіб, щоб з далека побачити і не вистрелити у свого. Зважаючи на таку важку ситуацію в Країні жоден з керівників даних закладів не запропонував безкоштовно віддати для спасіння життя ось такий клапоть тканини, я дуже обурена, такою байдужістю, черствістю до людей, які віддають своє життя, щоб ті могли торгувати , спати в теплих оселях, ходити по вулицях.....на роботу. Та навіть якби то був і перший день завозу, то яка різниця??!!!! Для такої справи можна і треба віддати, якби й то був "люкс".Я сьогодні обходила такі заклади уживаного одягу, поки чуйності і людяності там не побачила і не знайшла...... дуже прикро....бо їм немає діла до війни.

То ж можливо хтось буде читати мій пост про потреби наших захисників з таких магазинів, то прошу відгукнутися і запропонувати свою допомогу, бо найголовніше у нас зараз - це те, щоб наші захисники вижили і перемогли, а ми повинні всіляко сприяти цьому. Мій номер телефону 0955542556 Валентина Крупецька", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через слизьку підлогу в Палаці учнівської молоді лучанка розтрощила кістку

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити