image
 |  7 25 Травня 2020 | 10:01

Селфі, що калічить: на Волині підлітки заради фото можуть залишитися інвалідами (ВІДЕО)

Дроти перебувають під напругою у 27 тисяч вольт. Вони запускають у рух пасажирські і навіть вантажні потяги. А це десятки вагонів. Наближатися до цих ліній навіть на 2 метри - смертельно небезпечно. А коли дощить, або на вулиці просто волого, ударити людину струмом може і з більшої відстані.

15-річного Сашка знаходять біля залізничного вокзалу Луцька. У хлопця - страшенні опіки з голови до ніг, але, на щастя, він - живий. Підлітка негайно доправили до лікарні. Там Сашка одразу відправили у реанімацію, адже у дитини обгоріло майже 50% тіла, - розповідають Надзвичайні новини.

Медики дуже сподіваються, що Сашко одужає, але повністю відновитися йому не вдасться вже ніколи. Правоохоронці та залізничники вважають, що Сашко заліз на вагон задля екстриму, або ж задля селфі. Кількість загиблих дітей на залізниці рахують сотнями, але підлітки вперто туди йдуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку не запустили громадський транспорт: яка реакція містян? (ВІДЕО)

Залізничники просять підлітків уникати подібних розваг. А батьків - ще раз нагадати дітям: селфі на вагонах точно не варте життя...

Та самовпевнені підлітки на завстереження не завжди зважають. Уже після трагедії з Сашком схожий випадок стався і в Ковелі. Двоє хлопців, 12 і 13 років, заради фото залізли на дах вагону і теж отримали удар струмом. Тепер обидва - у тяжкому с тані в лікарні. І вже в юному віці ризикують назавжди стати інвалідами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити