image
 |  0 25 Травня 2020 | 08:48

У Луцьку не запустили громадський транспорт: яка реакція містян? (ВІДЕО)

На Волині з 22 травня не запрацював громадський транспорт. Усе – через незадовільну ситуацію із захворюваністю на коронавірус. Зокрема, в обласному центрі міська влада буде готова відновити рух маршруток та тролейбусів лише тоді, коли показники захворюваності будуть меншими.

Більшість областей дозволили роботу транспорту за рішенням Кабінету Міністрів про послаблення карантинних заходів із 22 травня. Однак, за певних умов та статистичних даних про захворюваність. Станом на 22 травня у Волинській області на 100 тисяч населення було 16 хворих при допустимій нормі 12, - пише ІА Волинські новини

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт розповідає, що раніше місто було готове до запуску громадського транспорту та відкриття дитячих садочків. Проте зараз ситуація змінилася.

«Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки прийняла рішення, що в області послаблень не буде», – констатував посадовець.

Станом на сьогодні громадський транспорт Луцька готовий вийти на маршрути і працювати у звичайному режимі. Проте наразі це відкладається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маємо добитися відставки голови ОДА Юрія Погуляйка, – депутат Волиньради

Тим часом лучани чекають, поки на вулицях з’явиться громадський транспорт, адже не всім під силу діставатися на роботу пішки чи витрачатися на таксі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити