image
 |  5 17 Квітня 2020 | 19:46

Серед перших волинян, хто одужав від COVID-19, – семеро луцьких медиків

Луцькі медики першими прийняли удар COVID-19 – першими й одужали від смертельної інфекції. Серед перших волинян, хто одужав від COVID-19, – семеро луцьких медиків. Усі вони  є медпрацівниками Луцької міської клінічної лікарні.

Про це йдеться на сторінці Луцької міської ради в мережі Facebook.

Станом на 17 квітня в Луцьку – 29 підтверджених випадків коронавірусної інфекції COVID-19. При цьому семеро з них— медики Луцької міської клінічної лікарні, які одужали.

Як наголосив під час онлайн засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій начальник управління охорони здоров’я міської ради Володимир Лотвін, два повторні обстеження на COVID-19 показали негативні результати, а отже – всі медики одужали.

Щодо захворюваності на грип та ГРВІ, то за минулу добу до сімейних лікарів звернулося 122 лучан, 74 із них – діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулу добу у Луцьку не зафіксовано нових випадків захворювання на коронавірус

Зазначається також, що в Луцькій міській клінічній лікарні наразі розглядають можливість проводити експрес-тестування на коронавірус усім пацієнтам, які потрапляють на стаціонарне лікування до цього закладу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити