image
 |  5 6 Лютого 2020 | 14:18

Сергій Духницький: Волинський «Легіон Свободи» – разом із фермерами

"Фермери чи не найбільше допомагали нам, бійцям російсько-української війни, боронити нашу землю від зовнішнього ворога. Тепер ми спільно боронимо нашу землю від ворога внутрішнього - Зе-влади, яка хоче її розпродати".

Так прокоментував свою участь в акції проти продажу землі голова комбатантського об'єднання "Легіон Свободи" на Волині, депутат обласної ради Сергій Духницький.

"Саме фермери спільно з волонтерами надавали найвідчутнішу допомогу нашій армії в перші місяці війни з російським агресором... Тому я завжди підтримуватиму фермерів, тим більше - коли йдеться про захист нашої землі від розпродажу чужинцям та олігархам. Ми, АТОвці, виходили на акцію протесту біля "Ягодина", вийшли і сьогодні поблизу "Устилуга", адже ми - побратими. Волинський "Легіон Свободи" - разом із фермерами", - заявив Сергій Духницький.

Читайте також: На Волині фермери спільно зі «Свободою» і «Нацкорпусом» перекрили дорогу проти розпродажу землі (ФОТО)

"Сотні років українці проливали кров за землю та державність... І сьогодні ледве не щодня наші воїни віддають життя за десять метрів у "сірій зоні". А тут хочуть продавати землю десятками тисяч гектарів! В одні руки - руки олігархів або іноземних корпорацій. Хіба за це ми воювали і воюємо?!" - додав Сергій Духницький.

"Та, зрештою, як громадяни своєї держави, маємо думати про те, що залишимо прийдешнім поколінням. Як батько, я завжди думаю, що залишу дітям та внукам", - додав Сергій Духницький.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити