image
 |  0 18 Лютого 2019 | 17:36

Сервісні центри МВС Волині перевірять таємні клієнти

Ми запускаємо проект «Таємний клієнт» в оновлених сервісних центрах МВС Луцька та Нововолинська. Завдяки цьому громадяни зможуть оцінити роботу державної структури та вплинути на хід розвитку реформи в напрямку сервісу.

Про це інформує прес-служба сервісного центру МВС у Волинській області.

Таємним клієнтом зможе стати будь-яка людина. Для цього необхідно, відвідати сервісний центр МВС та отримати реальну послугу, заповнити та надіслати анкету-відгук.

Детальніше про проект: hsc.gov.ua/guest/, анкета для заповнення: hsc.gov.ua/anketa/

Під час свого візиту громадянин зможе оцінити: роботу адміністратора за інформаційною стійкою, адміністратора, який надав послугу, екзаменатора (у випадку складання іспиту на право керування транспортним засобом), фахівця Експертної служби МВС, спеціаліста кол-центру Головного сервісного центру МВС. Клієнт також зможе зазначити інформацію щодо зручності навігації, дотримання інклюзивних умов, організації роботи сервісного центру МВС, доступності інформації на сайті та консультаційної підтримки у соціальних мережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку «автохами» організували стихійну парковку, патрульні - бездіють (ФОТО)

У рамках проекту можна буде перевірити якість надання наступних послуг: реєстрація та перереєстрація авто, отримання посвідчення водія вперше або його обмін, отримання довідки про несудимість, замовлення індивідуальних номерних знаків.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити