image
 |  0 31 Липня 2019 | 14:54

Сесія Луцької міськради не може розпочатися через лобіювання владою інтересів «регіонала» Башкаленка (ФОТО, ВІДЕО)

У роботі сесії Луцької міськради знову оголошена перерва через небажання правлячої більшості внести на розгляд питання про скасування договору оренди ТзоВ "Екопрод" щодо ринку "Привіз".

Про це інформує власкор "ВолиньUA".

Близько 14.25 год сесія Луцької міськради відкрилася. Після цього депутат Данильчук вніс пропозицію включити в порядок денний питання про розірвання договору оренди ТЗОВ "Екопрод". Однак депутати, які входять до складу правлячої більшості, відмовилися це робити. Тоді опозиційні депутати на знак протесту витягли карточки з системи. У результаті сесія стала неповноважна через відсутність кворуму. І виконувач обов'язки міського голови Луцька Григорій Пустовіт був змушений оголошувати чергову перерву.

Нагадаємо, що сесія Луцької міськради не може розпочатися ще з 10 год ранку через небажання влади розглядати питання підприємців та мешканців Привокзального району щодо ринку "Привіз".

Читайте також: Договір з Башкаленком щодо ринку «Привіз» треба розірвати, - Микола Федік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити