image
 |  0 8 Лютого 2019 | 12:04

Шарпався з поліцейським та лаявся: на Волині затримали дебоширів (ФОТО)

У ніч з 7 на 8 лютого інспектори в Ковелі прибули на виклик про домашнє насильство: жінка поскаржилась, що її син вчиняє щодо неї насильство психологічного характеру. По даній справі відібрали необхідні пояснення, а на порушника оформили протокол за домашнє насильство і постанову за куріння в громадському місці.

Про це інформує прес-служба патрульної поліції Волинської області.

Далі патрульні отримали повідомлення, що в приміщенні залізничного вокзалу нетверезі особи палять та порушують громадський порядок. На місці події виявили 31-річного ковельчанина, який в нетверезому стані продовжував розпивати алкоголь просто в приміщенні вокзалу. Його затримали і оформили постанову й протокол за порушення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП у Луцьку: два розбитих авто та двоє постраждалих, які рухалися по «зебрі»

Цієї ж ночі біля вокзалу виявили ще 2 осіб, які перебували в п’яному вигляді у громадському місці. На законні зауваження полісменів припинити правопорушення і піти додому не зреагували, тож їх затримали. Під час розгляду справи один з порушників почав хапати патрульного за формений одяг та виражатись нецензурною лайкою. Тож, окрім протоколу та постанови за появу в п’яному вигляді у громадському місці, він отримав ще й протокол за злісну непокору правоохоронцям. Його «колега» також отримав необхідні адмінматеріали за порушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити