image
 |  4 19 Червня 2018 | 07:53

Автолюбителям Луцька: що робити, якщо стихія залишила авто без номерних знаків?

У випадку втрати номерних знаків транспортного засобу, в тому числі внаслідок природних стихійних явищ, Ви можете звернутися до територіальних сервісних центрів МВС для отримання нових номерних знаків за наявності необхідних документів (додаток 1).
Про це «ВолиньUA» повідомив Регіональний сервісний центр МВС у Волинській області.

У разі викрадення або втрати власником транспортного засобу номерних знаків працівниками сервісного центру МВС проводиться перереєстрація даного транспортного засобу. Вартість послуги:

  • для транспортних засобів усіх категорійвітчизняного виробництва та країн СНД або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) — 525,47;

  • для транспортних засобів усіх категорійіноземного виробництва або окремих агрегатів (із видачею номерного знака) —562,99;

  • для мототранспорту, причепіввітчизняного виробництва та країн СНД (із видачею номерного знака)- 420,31;

  • для мототранспорту, причепівіноземного виробництва (із видачею номерного знака)- 457,83;

  • длямопедів або окремих їх агрегатів становить (із видачею номерного знака) — 302,63.


Інформуємо, що в цьому випадку до матеріалів справи долучається пояснення власника (акт службового розслідування для юридичної особи) щодо їх втрати.
ЧИТАТИ ТАКОЖ: Після бурі лучани масово шукають номерні знаки автівок
Зауважимо, що у випадку повернення (знахідки) втрачених номерних знаків після видачі нових, старі вважаються недійсними, а тому повинні бути повернені до сервісних центрів МВС.
Адреси сервісних центрів МВС розміщені за посиланням: http://vol.hsc.gov.ua/kontakti/kontakti-gsts-pidrozdiliv/, отримати консультацію про порядок отримання послуг можна за телефоном (0332 77-19-74) або на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області» https://www.facebook.com/scvolyn/.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити