image
 |  0 22 Березня 2018 | 08:13

Шість транспортних засобів із контрабандними сигаретами виявили на кордоні

Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили у пунктах пропуску шість транспортних засобів із прихованими контрабандними тютюновими виробами.
Про це 22 березня 2018 року повідомляє сайт Державної прикордонної служби України.
Співробітники Держприкордонслужби протягом доби виявили у пунктах пропуску шість транспортних засобів із прихованими контрабандними тютюновими виробами.
Так, під час перевірки легкового автомобіля  «Peugeot», що прибув учора в пункт пропуску «Ужгород», прикордонники Чопського загону помітили схвильованість поведінки водія, громадянина України. Було прийнято рішення  поглиблено оглянути транспортний засіб 2007 року випуску угорської реєстрації. Охоронці кордону спільно з працівниками фіскальної служби виявили у паливному баку іномарки 320 пачок контрабандних сигарет.
Відповідно до чинного законодавства приховані від контролю тютюнові вироби та легковик були вилучені. Загальна вартість виявленого склала майже 113 тисяч гривень.
А прикордонники Львівського загону в пунктах пропуску «Устилуг» та «Рава-Руська» під час здійснення заходів контролю також виявили три сховки з контрабандними тютюновими виробами. У мікроавтобусах «Fiat», «Mercedes» та у легковому автомобілі «BMW» були сховані понад 700 пачок сигарет вартістю 16 тисяч гривень. Товар знаходився під чохлом сидіння, у салоні та паливному баку транспортних засобів.
Крім того, подібні ситуації зафіксовані в пунктах пропуску «Ягодин» та «Смільниця». Військовослужбовці Луцького та Мостиського загонів у салоні  «Toyota» та у робочому колесі «Ford» знайшли 150 та 70 пачок сигарет відповідно на загальну суму понад 5 тисяч гривень.
Усі знайдені контрабандні сигарети вилучено встановленим порядком та передано працівникам фіскальної служби  для прийняття подальшого правового рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити