image
 |  2 18 Травня 2021 | 11:19

Відповідальність за тарифний хаос в країні лежить на Зеленському і «слугах народу», - депутат Луцької міськради

Повна відповідальність за тарифний хаос і ріст цін в Україні лежить на Зеленському і "Слугах народу".

Про це під час позачергової сесії Луцької міськради заявив голова фракції ВО "Свобода" Микола Федік.

"З 2016 року ми щороку приймаємо звернення щодо тарифів чи то на газ, чи то на електроенергію. Але щоразу стає все гірше і гірше. Тепер у нас вимагають передоплату за послугу на місяць наперед. Таке враження, що з часом будуть вимагати передоплату за рік", - заявив у виступі депутат, коментуючи наміри уряду стягувати з комунальних підприємств плату за газ авансом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гектари за ціною Айфона: як оцінили землю під Луцьким аеропортом?

Микола Федік додав, що в державі склалася дивна ситуація, коли ніхто ні за що не відповідає. Хоча насправді вся відповідальність лежить на конкретних особах і політичних силах.

"У нас влада функціонує всупереч усім законам. Незрозуміло, хто керує урядом. Ніхто ні за що не відповідає. Усі білі та пухнасті. Може пора "слугам народу" брати відповідальність на себе. Бо таке враження, що Зеленський ні при чому. Шмигаль ні при чому. То хто ж несе відповідальність за стан справ в країні? Той, хто має монобільшість у парламенті і формував свій уряд. Зеленський і його "слуги народу".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити