image
 |  16 9 Вересня 2020 | 15:14

У луцькій школі хочуть встановити меморіальну дошку меру, який свого часу продавав садочки

У Луцьку в 7 школі планують встановити меморіальну дошку ексочільнику обласного центру Антону Кривицькому.

Про це інформує власкор «ВолиньUA».

Комунальний заклад «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа I-II ступенів № 7 – природничий ліцей Луцької міської ради» планує розмістити меморіальну дошку екс-меру Луцька Антону Кривицькому. Розміри дошки - 80 см * 1 метр хочуть вмонтувати на фасаді закладу освіти.

Адміністрація ліцею посилається на те, що в цю школу з відзнакою закінчив Кривицький. Згодом він продовжив свій шлях по комсомольських організаціях, в 1977 році закінчив Вищу партійну школу при ЦК КПУ. Був на комсомольській та партійній роботі. З 1984-го – в органах місцевого самоврядування: спочатку на чолі Нововолинського міськвиконкому, а в 1987-1991 рр. – головою Луцького міськвиконкому. Проте, про комсомольську діяльність стараються не акцентувти увагу.

до слова, головування Кривицького подекуди називають «ерою дерибану». За час його головування були приватизовані великі комунальні об'єкти та земельні ділянки міської землі. Крім того, стверджували, що тодішній мер зумів продати дитячі садочки. Натомість сам Кривицький пояснював – пустуючі приміщення на утримання яких не вистачало грошей віддавали під інші державні потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька екс-мера Луцька захопила територію біля садочка

В історичному районі міста на Караїмській, 3 старша донька Кривицького захватила самовільно землю під діяльність свого приватного дитячого садочка. Роками родина Кривицького ігнорує сплату оренди землі та й не спішить її оформити під будинком.

Дивний виходить парадокс, мер міста, за часів якого розпродали приміщення закладів освіти, а згодом рідна донька облаштувала дитячий садочок, нині певні політики планують встановити в закладі освіти Луцька меморіальну дошку Антону Кривицькому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Старому місті на подвір’ї московської церкви будують шалаш

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити