image
 |  2 12 Жовтня 2021 | 13:09

Школа та два підприємства: у Володимирі – спалах захворюваності на COVID-19

В одній зі шкіл Володимира та на двох підприємтвах спостерігається сплекс захворюваності на COVID-19.

Про це під час засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розповів медичний директор КП «Володимир-Волинське ТМО» Віталій Баюн.

Зокрема, Віталій Баюн зазначив, що ситуація із захворюваністю досить складна, адже медики не встигають виписувати тих, хто одужав, як на стаціонар поступають нові хворі. Станом на ранок 11 жовтня на лікуванні у ТМО перебували 88 хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19 та ще 19 очікували на результати тестів, у відділенні інтенсивної терапії перебували 6 осіб, з яких п’ятеро – на ШВЛ. У вересні цього року від коронавірусу та його ускладнень померло 12 пацієнтів ТМО, а у жовтні померлих уже 9.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Острівець безпеки біля турбокільця: у Луцьку - нова дорожня розмітка

Віталій Баюн також наголосив, що теперішній штам коронавірусу значно агресивніший, адже швидше розповсюджується та дає важчі ускладнення. Досі усі пацієнти, які поступали у стаціонарне відділення були невакциновані і лише днями у терапевтичному відділенні з’явилось двоє вакцинованих пацієнтів з пневмоніями.

Також на засіданні комісії стало відомо, що спостерігаються спалахи захворюваності і в окремих трудових колективах – зокрема, на хлібозаводі, на підприємстві «Гербор» та у ЗОШ №5.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити