image
 |  0 16 Березня 2021 | 12:32

Школи можуть знову піти на дистанційне навчання?

Враховуючи зростання показників захворюваності на COVID-19, Міністерство освіти і науки і Міністерство охорони здоров'я рекомендують запровадити додаткові карантинні обмеження для регіонів з "жовтим" та "помаранчевим" рівнях епідемічної небезпеки.

Зокрема, пропонують перевести на дистанційне навчання учнів 5-11 класів закладів загальної середньої освіти, учнів закладів професійно-технічної освіти та студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти, інформує пресслужба Міністерства освіти і науки України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинська ОДА судиться з Волиньрадою через рішення про недовіру Погуляйку

Наразі для закладів освіти діють карантинні обмеження, які визначені постановою Кабінету Міністрів. Так, заборонили відвідувати заклади освіти здобувачами, якщо на самоізоляції через контакт із пацієнтом з підтвердженим COVID-19 перебуває більш ніж 50% здобувачів та персоналу закладу. Заборонили також проводити в закладах освіти масові заходи за участю здобувачів освіти з більш як однієї групи та за присутності глядачів.

Для регіонів, в яких встановили "червоний" рівень епідемічної небезпеки, заборонили відвідувати заклади освіти незалежно від форми власності, крім відвідування дітьми закладів дошкільної освіти, спеціальних закладів освіти та 1-4 класів закладів загальної середньої освіти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити