image
 |  0 10 Лютого 2018 | 15:12

Шпига дезінформував Волинську облраду (ВІДЕО)

Заява начальника обласного управління Нацполіції Петра Шпиги щодо звільнення 50% особового складу патрульних у Луцьку не відповідає дійсності.
Про це 10 лютого 2018 року повідомляє сайт «12 канал».
[embed]https://youtu.be/uQ7cwGhZkks[/embed]
В управлінні патрульних кажуть, що насправді понад 70% охоронців порядку залишаються служити, а понад десять відсотків колишніх патрульних не звільнилися, а перевелися до інших підрозділів. Також, наприкінці минулого року присягу склали 46 нових працівників, а протягом лютого-квітня 2018 випустяться ще 68 осіб.
Станом на 9 лютого, в управлінні патрульної поліції області проходять службу 117 співробітників, які працюють з моменту відкриття – а це 71% від загального складу.
А от у Головному управлінні виправдовуються, кажуть, що їхній очільник не володів точними даними під час звіту в облраді.
Наразі до лав патрульної поліції триває набір співробітників у зв’язку з розширенням повноважень та території обслуговування, яка їм підпорядковується.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити