image
 |  7 15 Травня 2018 | 16:39

Штаб ЛИТПОЛУКРБРИГ тренує розробку варіантів дій

Набутий під час семінару досвід буде відпрацьовано під час серії цьогорічних навчань.
Про це 15 травня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
У командуванні Литовсько-польсько-української бригади імені Великого гетьмана Костянтина Острозького відбувся одноденний семінар орієнтований на удосконалення розробки варіантів дій під час виконання процесу прийняття рішення на операцію.
Тимчасово виконуючий обов’язки командира бригади полковник Володимир Юданов відзначив, що під час цього заходу офіцери штабу перш за все нагадали вимоги керівних документів щодо процесу прийняття рішення (MDMP). Також під час заходу сторони узагальнили досвід, набутий під час попередніх навчань і тренувань та врахували його в ході виконання розробки варіантів дій.
Крім того, використовуючи навчальний сценарій, учасники семінару практично деталізували кроки розробки варіантів дій. Це власне допомогло учасникам оцінити сильні та слабкі сторони розроблених варіантів дій та сформувати найбільш вдалий для гіпотетичної операції. Варто додати, що набутий під час семінару досвід буде відпрацьовано під час серії цьогорічних навчань.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити