image
 |  4 15 Січня 2021 | 12:04

Сільрада неподалік Луцька більше 100 мільйонів закопала під асфальт і бруківку?

Більше 100 мільйонів гривень закопали під асфальт і бруківку в Підгайцівській громаді за останні два роки.

Про це написала у facebook журналістка Людмила Яворська.

"Щоб зрозуміти, багато це чи мало, можна згадати ще таку цифру: на 2021 рік під час пандемії ковід-19 на медицину в цій громаді виділили 4 мільйони…

Хто живе в Підгайцях, Струмівці, Крупі, Піддубцях - краще за мене знає всі ці історії з бруківкою. І чому такі суми, і хто це робить. Але… мені от в цьому всьому незрозуміле тільки одне питання: ЧОГО ВСІ МОВЧАТЬ? Може, досить?..

Прошу в місцевих (анонімно, публічно, тут, в особисті повідомлення, приходьте на 12 канал, до мене в гості - як завгодно) перестаньте це терпіти і дайте знати, якщо маєте інформацію про таке:

👉на ремонт якоїсь вулиці в межах цієї громади скидались мешканці;

👉роботи зроблені препаскудно і бруківка вже тріщить-сиплеться;

👉знаєте, що підприємці, які офіційно надавали послугу сільраді (їхній список - на фото) не мають ніякого відношення до ремонтних робіт;

👉ви самі - цей фіктивний ФОП і почали розуміти, що кримінал не за горами, тому хочете - чистосердечне зізнання, як то кажуть.

Усі з цих вище наведених фактів уже насправді доведені, сьогодні зробили невеличке турне ФОПами. Але чим більше інформації - тим швидшою буде смерть цієї системи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кватирко пошкодував грошей на відновлення лісових доріг Волині

Незабаром іще викладу детальний список вулиць, де за документами зроблені ремонти - припускаю, що і там знайдеться чимало цікавого.

І пам’ятайте: бюджет - оці понад 100 мільйонів - то не царська скарбничка (навіть в Підгайцях), а гроші платників податків. Особливий привіт в цій історії - працівникам “Модерн Експо”. Ви гарно працюєте, справно платите податки, шкода, що розпоряджаються ними не зовсім гарні люди… Може, теж підключитесь до контролю?" - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити