image
 |  4 1 Квітня 2023 | 14:23

Ситуація в Бахмуті: росіяни намагаються просунутися до центру міста

Російські окупанти намагаються просуватися до центральної частини Бахмута, але захопити місто не можуть. Також вони ведуть наступальні дії в районі Авдіївки з метою оточення та блокування шляхів постачання.

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

"Якщо простою мовою підсумувати зведення, то: ситуація на Сході у районах ведення оборонної операції залишається досить складною", - вказала Маляр.

З її слів, агресор проводить основні наступальні дії одночасно на чотирьох напрямках, а саме: Лиманському, Бахмутському, Мар’їнському та Авдіївському. "Переважно не має успіху", - зазначила заступниця міністра.

"Найбільші зусилля зосереджує на встановленні контролю над Бахмутом, намагається просуватись до центральної частини міста, на окремих ділянках має незначні перемінні успіхи. Але захопити місто не може. Довкола і в самому місті тривають жорсткі бої. Також ворог веде наступальні дії в районі Авдіївки з метою оточити місто та блокувати шляхи постачання", - повідомила Маляр.

Окрім того, за її словами, "бої тривають у Білогорівці та у Мар‘їнці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сили оборони збили 6 ворожих "Шахедів" і відбили 70 атак противника - Генштаб

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити