image
 |  4 22 Лютого 2021 | 20:40

Скандал у луцькому садочку: батьки відмовилися давати свідчення у поліції

Лучанка, яка минулого тижня повідомила, що її дитині у дитячому садочку ймовірно заклеювали рот скетчем, відмовилася давати свідчення у поліції, - розповіла речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

«Суспільному» мама хлопчика Яна Антонюк розповіла, що таке рішення прийняли спільно із чоловіком. Чому вирішили не давати свідчень - не пояснює.

Зі слів речниці Нацполіції Ольги Бузулук, давати свідчення відмовилися й інші батьки, чиї діти ходять до групи «Веселка».

«Слідчій допитав вихователя та завідувачку дитсадка, які заперечили факти, які були висвітлені в деяких ЗМІ натомість жінка, з чиїм сином, нібито, некоректно поводилися – відмовилася надавати покази та не прибувала до поліції. Це стосується й інших батьків», - каже Ольга Бузулук.

Нагадаємо, Луцькі правоохоронці розслідують справу за ч. 1 ст. 137 КК України, йдеться про неналежне виконання обов'язків, що спричинило шкоду дитині. 18 лютого Суспільне вже розповідало про випадок у дитсадку №37. Тоді кореспондентам вдалося поспілкуватися з вихователькою групи та батьками інших дітей. За словами мами одного із вихованців, вихователька підняла руку на її сина та заклювала рот скотчем. Працівниця дитсадка вже звільнилася і заперечує слова мами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандал у луцькому садочку: що кажуть батьки та вихователі?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити