image
 |  11 22 Січня 2021 | 16:33

Скандал у Луцькому СІЗО: жінка ховала наркотики у блоці живлення

Луцька місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, зберігання й перенесення з метою збуту особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин адвокаткою, яка намагалася їх пронести у Луцький слідчий ізолятор.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

19 січня 2021 року працівники Луцького СІЗО під час огляду вилучили у захисниці ретельно прихований нею під одягом блок живлення до мобільного телефона зі схованими в нього порошкоподібними речовинами.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі дії з метою встановлення всіх обставин кримінального правопорушення.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за незаконне придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у місцях позбавлення волі передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зеленського знецінили вартість волинського чорнозему

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити