image
 |  1633 1 Березня 2024 | 23:31

Скандал у Луцьку: дві сім'ї не можуть поділити земельну ділянку

Дві родини зіштовхнулись у судовій залі вже по другій справі. Спершу лучанина судили за жорстоке поводження з твариною – копнув мопса адвокатки, захищаючи сина. Тоді його вини не визнали. Нині ж до нього і його дружини позивається сусідка, чиї інтереси представляє та ж сестра-адвокатка, вже за камеру відеоспостереження. Причому обидві сторони конфлікту визнають: проблема – глобальніша, справа в спільному для двох сімей заїзді.

У серпні минулого року дві сусідські родини вже зустрічались у Луцькому міськрайонному суді: тоді Ярославу Багнюку світило адмінпокарання за жорстоке поводження з твариною. Чоловік копнув мопса адвокатки Ірини Міщук, яка приїхала у гості до сестри та мами – сусідок родини Багнюків. Тоді пан Ярослав переконав суд, що захищав від тварини свого маленького сина, відтак його вини не визнали.

Сама адвокатка Ірина Міщук нині переконує: не викликала поліцію через інцидент з її песиком, а правоохоронців тоді викликав її сусід зі скаргою на неї – за неналежний вигул тварини. Сім’я Багнюків із цим не погоджується: кажуть, що тоді до них приїздило дві бригади патрульних.

Нині Ірина Міщук представляє у суді інтереси своєї сестри, яка позивається до сусідів вже за камеру відеоспостереження. Мовляв, у записах із цієї камери, які Ярослав Багнюк надав суду по справі щодо собаки і які потрапили у сюжет телеканалу «Аверс», видно і територію їх житла. Жінка вимагає демонтувати камеру і виплатити 30 тисяч моральної шкоди, бо мовляв через таке «стеження» в неї загострилися проблеми зі здоров’ям. Адвокатка і сестра позивачки підтвердила версію Багнюків: усі ці судові справи – наслідок головного конфлікту через спільну земельну ділянку, точніше – спільний заїзд у двір.

Детальніше - сюжеті ТРК Аверс.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити