image
 |  0 5 Січня 2021 | 13:30

Скандал у Луцьку: хто і чому побив водія маршрутки

У Луцьку на вулиці Конякіна 2 вересня 2020 року троє чоловіків на автомобілі Mercedes «підрізали» маршрутку. Після зупинки вони витягли водія з автобуса та при пасажирах побили його просто серед дороги.

Згодом у поліції повідомили, що однієї з версій такої поведінки нападників був борг водія маршрутки, - пише ВолиньPost.

Днями ж Луцький міськрайонний суд оприлюднив ухвалу, у якій повідомив, хто та за що побив водія маршрутки №12, а також чи понесе покарання один з нападників.

Так, в ухвалі, зокрема, йдеться про те, що такою розправою нападники вирішили примусити водія повернути борг за проданий ним ноутбук, який належав одному із них.

У результаті побиття водій маршрутки отримав закриту черепно-мозкову травму у вигляді струсу головного мозку, синців в ділянці правого та лівого плеча, лівого надпліччя, задньої поверхні грудної клітки зліва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі під Луцьком депутати та журналістка понаписували заяви на підлеглих голови-мільйонера

Щонайменше один з нападників – також водій. Чоловік працює у ТзОВ «Преміум - Сервіс ЛТД». 23 грудня 2020 року до суду надійшло клопотання від директора цього підприємства з проханням звільнити обвинуваченого від кримінальної відповідальності у зв`язку з передачею його на поруки трудовому коллективу. Мовляв, на зборах трудового колективу вирішили взяти його на поруки та здійснювати щодо останнього заходи виховного характеру.

Обвинувачений свою вину визнав й зауважив, що просив вибачення у потерпілого.

Тож, з цих причин суд вирішив звільнити нападника на водія маршрутки від кримінальної відповідальності.

Зауважимо, що у разі порушення умов передачі на поруки особа притягається до кримінальної відповідальності за вчинене нею кримінальне правопорушення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити