image
 |  4 21 Червня 2019 | 14:51

Скандал у Луцьку: стало відомо, кому належать смердючі нечистоти (ФОТО)

20 травня 2019 року близько 18.00 на Гарячу Лінію ГШР департаменту муніципальної варти Луцької міської ради надійшло звернення щодо зливу нечистот на окраїні міста, біля вулиці Львівської 152б.

Про це інформує прес-служба Департаменту муніципальної варти ЛМР.

Терміново відреагувавши на звернення, Групою швидкого реагування та керівником департаменту було виявлено приховані бочки на причіпах з яких здійснюється зливу нечистот. З документів що показав водій це меляса та мелясова вода, яка при високій температурі, вступаючи з реакцію зазнає бродіння та утворюються нестерпний запах, який швидко розповсюджується на великій території та є одним із причин неприємного запаху в місті Луцьку.

По даному факту інспектором було складено протокол за ст. 152 КУпАП, та порушення пунктів Розділу 3 «Поводження з відходами» Правил благоустрою міста Луцька.

Читайте також: ДТП у Луцьку: під колеса авто потрапила 5-річна дитина

Автомобіль, який зливав нечистоти належить Токарчуку Віктору Сергійовичу. Також було встановлено, що у водія наявна накладна про вивіз 17 тон такої рідини від Гнідавського цукрового заводу.

Цікавий факт що дана територія не призначена для зливу нечистот, а встановлено табличку, що вона використовується для зберігання соляних сумішей ДП «Волинський облавтодор».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити