image
 |  2 26 Березня 2020 | 20:07

Скандал у «Слузі народу»: Лерос звинуватив Єрмака у торгівлі інтересами України (ДОКУМЕНТ)

Конфлікт у провладній партії «Слуга народу», який виник внаслідок домовленостей, які голова Офісу президента Андрій Єрмак досягнув у Мінську під час засідання ТКГ, вилився у ще більший скандал.

Нардеп від СН Гео Лерос, який був одним із ініціаторів звернення нардепів до президента Зеленського з цього приводу, сьогодні опублікував у себе в Фейсбук пост і звернення до СБУ, у яких звинувачує керівника ОП у корупційних діяннях та зраді національним інтересам.

Лерос називає Єрмака «пліткарем», який «торгує національними інтересами», «людиною без принципів», яка мислить виключно через призму своїх особистих інтересів, «натираючи на тертці рейтинг президента і потенціал всієї держави», – інформує Ракурс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одноголосно: Ковельські депутати виступили проти державної зради та переговорів Зеленського з бойовиками «Л/ДНР»

Нардеп звинувачує голову ОП у масштабному втручанні в кадрові призначення по всій країні і заявляє, що соціальний ліфт підняв Єрмака від «організатора торгівлі на київських ярмарках до торгівлі державою в Мінську».

Лерос нагадує, що Єрмак тисне на депутатів СН, а також перетворює їх у «безликі кнопки». Окремо дісталося бізнес-партнеру керівника офісу Зеленського Денису Комарницькому. У фірмі «Екобудтрейд», яка належить колишньому співголові Блоку Черновецького, торік відбулися обшуки, пов’язані із розкраданнями під час будівництва інфраструктури у Києві. Нині ж, за словами Лероса, Єрмак посприяв тому, що спецпідрозділ СБУ «Альфа» уже охороняє «головного корупціонера столиці».

Лерос звернувся до очільника СБУ Івана Баканова з проханням підтвердити або спростувати інформацію про те, що Комарницького охороняє чи охороняла «Альфа».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд Зеленського збирається «поставити на коліна» волинські місцеві громади

Нагадаємо, що 20 березня Зеленський звільнив свого радника Лероса, який розкритикував Єрмака та Сивохо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити