image
 |  2 13 Вересня 2021 | 19:08

Скандал в українському футболі: гравці дозволяють собі хапати за груди й сідниці

Журналістка "Футбольного формату" Валерія Сучкова поскаржилася на поведінку українських футболістів.

Сучкова стала на захист колеги Олега Ящука, який розповів, що захисник збірної України й "Шахтаря" Юхим Конопля нецензурно відмовився спілкуватися з журналістами.

"Колега й друг Олег Ящук висловився в бік гравця щодо стосунків між футболістами й журналістами. Мені багато писали й телефонували щодо цього. Хтось був із цим згоден, хтось ні. Багато людей мене питали, чому взагалі Олег каже таке в прямому ефірі. Мовляв, якщо щось не влаштовує, можна написати або зателефонувати й висловитися.

Чому певні футболісти мають право в прямому ефірі посилати журналістів? Чому деякі футболісти мають право в прямому ефірі хапати журналісток за груди й сідниці, а ми не можемо говорити все як є? Ми ж нічого не придумали, сказали правду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутатам можуть повернути недоторканність

Журналісти й футболісти - одна команда. Ви потрібні нам, ми потрібні вам. І це нормально. Ми маємо постійно бути на зв'язку, співпрацювати. Згодна, іноді ми звертаємося невчасно. Але можна ж по-людськи просто сказати: "Вибачте, зараз не найкращий час" або "Вибачте, зараз я не можу давати інтерв'ю або коментар". насамперед усі ми маємо залишатися людьми", - заявила Сучкова в Instagram.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити