image
 |  9 8 Вересня 2021 | 23:09

Скандальна фірма екс-регіонала судиться з Луцькрадою

Скандальна фірма ТзОВ «Екопрод» судиться з Луцькрадою за земельну ділянку комунальної власності на Привокзальній, 1.

Про це «ВолиньUA» відомо з ухвали Господарського суду Волинської області.

У червні, цього року, фірма ТзОВ «Екопрод», засновником якого є колишній «регіонал» Олександр Башкаленко та його дружина Людмила подали до Господарського суду Волинської області на Луцьку міську раду про визнання правовідносин за договором оренди земельної ділянки від 23.03.2011 р. кадастровий номер 0710100000:11:062:0036, площею 2079 кв. м, розташованої за адресою: Майдан Привокзальний, 1.

Мова йде про земельну ділянку власності громади міста, де раніше знаходилось кафе «Волинянка».

Ще в березні місяці на земельну комісію Луцькради приходила представниця ТзОВ «ЕКОПРОД», яка толком не зуміла пояснити плани на майбутнє щодо діяльності кафе. Нині воно здавалось в оренду, його стан більше нагадує ехо-радянщини і однозначно не може бути тим місцям, яке вабить туриста. Мало того, що жінка більш нагадувала підставну особу, яка поняття не має щодо господарської діяльності закладу. Очевидно, що кінцева доля земельної ділянки - продаж майна, яке знаходиться на ній.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку фірма ексрегіонала планує оренду землі під кафе

Тоді комісія земельних відносин та депутати не підтримали дане рішення про виділення 20 сотих землі на 10 років в оренду «Екопроду». Таким чином фірма екс-регіонала вирішила йти до суду і там шукати правди, або ж рекомендувати депутатському корпусу знову розглянути питання оренди землі.

До слова, ексголова ОДА від партії Регіонів Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко є засновниками підприємства «Екопрод».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити