image
 |  23 19 Лютого 2021 | 14:21

У Луцьку фірма ексрегіонала планує оренду землі під кафе

Фірма родини ексрегіонала просить надати в оренду землю рід кафе «Волинянка»

Про це йдеться в проєкті рішення Луцької міської ради.

ТзОВ «ЕКОПРОД» просить надати в оренду земельну ділянку терміном на 10 років для будівництва та обслуговування нежитлового приміщення на м-ні Привокзальному, 1 у м. Луцьку. Мова йде про землю в 3,4 сотих під кафе «Волинянка».

Представниця ТзОВ «ЕКОПРОД» толком не зуміла пояснити плани на майбутнє щодо діяльності кафе. Нині воно здавалось в оренду, його стан більше нагадує ехо-радянщини і однозначно не може бути тим місцям, яке вабить туриста.

До слова, на сесію готують ще одне питання цієї фірми «ЕКОПРОД» щодо зміни орендаря землі площею 20 сотих у зв’язку з продажем нерухомого майна. Мова йде про приміщення за адресою м-ні Привокзальному, 1-б, яке придбало ТзОВ «АТБ МАРКЕТ» та громадяни Попов Анатолій Анатолійович, Рябчук Микола Олександрович, Вітвіцький Віталій Казимірович.

Також в цьому проєкті рішення йдеться про зміну цільового призначення «для обслуговування ринку «Привіз» (В.03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)» на «для будівництва та обслуговування торгово-офісних приміщень» (В.03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі)».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна луцька лікарка уже не буде заробляти 189 тисяч

До слова, ексголова ОДА від партії Регіонів Олександр Башкаленко та його дружина Людмила Башкаленко є засновниками підприємства «Екопрод».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити