image
 |  0 9 Грудня 2019 | 07:29

Шок! Скандальний луцький суддя відпустив з-під варти водія-убивцю, який утікав з місця події

Скандальний суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко відпустив під домашній арешт водія автомобіля BMW, який в стані алкогольного сп’яніння насмерть збив жінку та втік з місця пригоди.

Поліція клопотала про взяття під варту, проте суд відпустив водія.

Про це у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив речник ГУНП у Волинській області Віктор Гомоль.

Близько опівночі у ніч із 6 на 7 грудня по вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль BMW 528 насмерть збив перехожу й втік із місця ДТП.

Жінка від отриманих травм померла на місці, від удару її відкинуло на десятки метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція встановлює, хто керував автомобілем, який збив жінку насмерть

Свідком інциденту став екіпаж патрульних, який почав переслідувати авто порушників, до погоні доєднався ще один екіпаж. Затримати автомобіль вдалося аж у селі Піддубці.

У салоні знаходилося троє чоловіків у стані сильного алкогольного сп’яніння, з собою вони мали невідкорковану пляшку міцного алкоголю.

33-річному лучанину, який був за кермом, прокуратура повідомила про підозру, а 8 грудня під час судового засідання в Луцькому міськрайонному суді обрали міру запобіжного заходу для водія.

Враховуючи важкість злочину, поліція наполягала на взятті під варту водія, проте суддя Віталій Ковтуненко зважив на аргументи захисту та відпустив водія під домашній арешт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як люстрація та звільнення оминули волинського суддю?

Після того, як слідство встановить всі обставини ДТП і роль кожного з її учасників, справу передадуть до суду, який і визначить міру покарання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити