image
 |  7 25 Серпня 2021 | 18:45

Скандальний суд у Луцьку: чоловіка через 7 місяців відпустили із СІЗО

Лучанина Ігоря Зеленського, який сім місяців перебував у СІЗО за крадіжку 2 кг м’яса, випустили із зали суду.

Суд врахував пом’якшувальні обставини і чоловік, який вже кілька разів крав продукти з магазинів, відбувся іспитовим терміном, йдеться у сюжеті телеканалу «Аверс», – повідомляє ІА Волинські новини.

Лучанину інкримінували чотири епізоди вчинення злочину: три крадіжки і один замах на грабіж.

Обвинувачений вину визнав і переконував суд, що крав продукти, аби було що їсти трьом дітям і дружині, яка в той час перебувала на лікуванні.

На заключному судовому засіданні сторона обвинувачень просила для Ігоря Зеленського 4 роки позбавлення волі.

Суддя Луцького міськрайонного суду Катерина Камінська, зваживши всі аргументи та обставини, призначила йому іспитовий термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час військового параду над столицею пролетіли луцькі винищувачі (ФОТО)

Тож лучанина випустили з кабіни для обвинувачиних одразу після закінчення суду. Він пообіцяв відтепер дбати про своїх рідних, не порушуючи закон: «Дуже скучив за сином, за доньками, за дружиною. Вже не сподівався, що скоро побачу, бо перший адвокат казав, що безнадійно. Далі такі дії не буду робити, як би там не було. Дружину прооперували. На роботу влаштуюся і буду працювати».

Із бажанням почати нове життя Ігор Зеленський вийшов з приміщення суду, а вдома на нього вже чекали дружина та троє дітей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити