image
 |  4 23 Квітня 2019 | 23:01

Сказали, що прибрали, а сміття досі - на місці: як луцькі чиновники обманюють жителів (ФОТО)

Лучанин скаржиться на безлад біля контейнерів на вулиці Ківерцівській та безвідповідальність чиновників Луцькради.

Відповідну скаргу опублікував Михайло Конюх на сайті Відкрите місто.

Десь 5-6 квітня писав звернення на сайті міської ради, щоб прибрали біля сміттєвих контейнерів, що розміщені між будинками № 4 та № 6 вулиці Ківерцівської.

Спеціально викладав ці фото:

Сьогодні отримав відповідь:

Де йдеться про те, що 15.05.2019 року все вже прибрано.

В п’ятницю ввечері 19.04.2019 року були знову зроблені фото, можливо тут тільки ракурс трохи інший:

хтось помітив різницю?

Я розумію, що боротися з вітряними млинами – це невдячна справа. Але якщо нічого не робити, то ж нічого і не зміниться.

Ну і я в шоці від другої частини відповіді. Виявляється що там залізниця винувата і прибирати має вона. Відстань від купи гілля, що на другому фото, до залізничної колії десь три метри, від сміттєвих контейнерів до залізничної колії до семи метрів. І ця ж купа гілля лежить на відстані не більше п’яти метрів від тих же сміттєвих контейнерів, тільки в сторону. А ми то думаємо, чому у нас тут ніхто ніколи не прибирає, виявляється це взагалі територія залізниці. Тільки чому тоді на цій території розмітили сміттєві контейнери… загадка. Взагалі то це хороша риса у чиновника - вчасно перевести стрілки, тільки чи це завжди цього вартує... Деталізую ситуацію: це все в основному наскладали жителі будинків № 2,4,6 минулого літа, коли були грози, які пообламували дерева. Чи для того щоб це гілля вивезли, нам треба було цим гіллям завалити контейнери? Що ж цього літа, якщо знову стихія щось поламає, ми так і зробимо. Ну а сміття біля контейнерів, що на першому фото просто ніхто і не намагався вивезти.

Взагалі вулиця Ківерцівська в цьому відношенні дуже цікава. Тут на всю вулицю навіть постійного двірника немає. От поставили між будинками № 4 та № 6 сміттєві контейнери, а прибрати навколо них – немає кому, територія, де вони стоять взагалі нічия, і не прибудинкова, і не міська. А нічию територію можна засмічувати хто як хоче і може, прибирати все рівно ніхто не буде. Бомжі, бродячі собаки перетворили всю навколишню територію в суцільний смітник. Можливо вже можна виділити двірника для території, щоб ця територія мала пристойний вигляд, а не так як на фото.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити