image
 |  2 10 Грудня 2018 | 14:27

Скільки будемо відпочивати у 2019 році?

Українці 2019-го отримають 11 додаткових вихідних у зв'язку з релігійними та державними святами. Графік був затверджений законом України "Про працю".

У січні ми отримаємо додаткові вихідні 1 і 7 числа – святкуватимемо Новий рік і Різдво. 

Наступний додатковий вихідний буде 8 березня. Воно випадає на п'ятницю, а це значить, українців чекають затяжні вихідні.

У квітні 2019-го в Україні відсвяткують Великдень. Він випаде на 28 квітня – неділю, тому традиційно вихідний перенесеться і на понеділок – 29 квітня.

У травні буде 2 додаткових вихідних – 1 травня – у середу, а також у четвер – 9 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двох співробітників МОЗ викликали на допит через закупівлю ліків

Трійця 2019-го припадає на 16 червня (неділя), додатковий вихідний українці отримають у понеділок, 17 числа. Також цього місяця буде ще один вихідний – 28 червня в День Конституції.

У серпні Україна буде святкувати День Незалежності. 24 число цьогоріч випадає на суботу, а значить, вихідний перенесуть на понеділок, 26 серпня.

У жовтні будемо додатково відпочивати у понеділок, 14 числа, на Покрову. У грудні на українців чекає вихідний на католицьке Різдво. Наступного року 25 грудня випаде на середу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити