image
 |  4 3 Жовтня 2020 | 17:10

Сліди побоїв у вихованців інтернату шокували мережу

У дитячому будинку-інтернаті, що у Святошинському районі Києва, нібито били вихованців, хворих на аутизм.

Відповідні фото оприлюднили на сторінці у Facebook "Котельникова 51".

"Батьки дізналися на 13-й день, що їх дітей синіх, аж чорних привезли з лікарні до інтернату. Без відома батьків відправили на експертизу, потім до проктолога. Весь цей час на територію інтернату батьків не пускали. Чекали, поки всі синці зійдуть, аби потім неможливо було щось довести", - йдеться у дописі.

У поліції стверджують, що побої діти отримали не в інтернаті, а у Київській психіатричній лікарні ім. Павлова, де вони пів року проходили лікування. У лікарні вчителям інтернату пояснили, що це результат терапії.

"Цю справу ми передали у прокуратуру. Діти справді отримали тілесні ушкодження, але не в інтернаті, а у Павлівській лікарні. Тут вже виникає питання до батьків, чому ж вони не відвідували дітей регулярно, чому про нібито побої, які діти отримали 9 вересня, у поліцію повідомили аж 23 вересня. Саме у цей день до нас звернулися один з опікунів і батько одного з вихованців інтернату", - розповіла Тетяна Мельник, пресофіцерка Святошинського управління поліції для "ТСН".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донецькі на Волині: як працівники скандальної фірми кладуть асфальт просто в багнюку (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити