image
 |  2 3 Грудня 2019 | 13:28

«Слуга народу» вручив Пустовіту нагороду (ФОТО)

У Верховній Раді України представникам громад-членів Асоціації міст України вручили нагороди до Дня місцевого самоврядування. Серед нагороджених і в.п. Луцького міського голови, Секретар Луцької міськради, Голова Волинського регіонального відділення Асоціації міст України, Григорій Пустовіт. Його, за суттєвий вклад у розбудову і розвиток місцевого самоврядування в Україні, нагородили Почесною Грамотою Верховної Ради України.

Про це інформує пресслужба АМУ.

Урочистості з нагоди державного свята – Дня місцевого самоврядування – відбулося 2 грудня.

На заході були присутні Голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко, Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан, директор Проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС) Ігор Парасюк, представник USAID, куратор проєкту ПУЛЬС Віктор Рачкевич, представники профільних міністерств.

Відкрив урочистості Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

«Саме від вас залежить життя наших громадян... важливо, щоб ви і ми це добре розуміли. Ми зі свого боку, як Верховна Рада, як народні депутати України, представники та голови комітетів, усіляко допомагатимемо вам у цьому напрямку. І перед нами з вами, виклик цього та наступного року – це завершення децентралізації», – сказав він присутнім.

Під час виступу у Верховній Раді з нагоди Дня місцевого самоврядування Віталій Кличко зазначив: «Суспільство, муніципальна громадськість, європейські інститути відчувають потребу у визначенні конкретних термінів виконання основних завдань реформи. І сьогодні ми вважаємо своїм найважливішим завданням максимальне сприяння ефективній реалізації ключових напрямів реформи децентралізації».

У ході урочистостей, за клопотанням АМУ, відзнаками Верховної Ради України та Голови Верховної Ради України посадовців-самоврядців та преставників міжнародних партнерів України, нагородив Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Читайте також: Луцький «Центр туристичної інформації та послуг» відвідали майже 5 тисяч туристів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити