image
 |  0 19 Грудня 2021 | 10:17

«Слуги народу» вже шукають собі нові партії, щоб залишитись при владі, - експерт

Депутати від "Слуги народу" вже шукають для себе нові політичні проєкти, щоб продовжити перебування у владі.

Про це сказав в інтерв’ю Цензор.НЕТ медіаексперт Олексій Мустафін.

На його думку, хоч Зеленський ще і не сказав, що йде на другий термін, "очевидно, що психологічно він готується".

"По-друге, якщо він заявить, що не йде на другий термін, то це означає, що він автоматично перетвориться на кульгаву качку, і його соратники шукатимуть інших кандидатів. А вони вже і так шукають. Думаю, що ви в курсі, що вони майже всіх оббігали", - зауважив Мустафін.

Ще однією причиною походу Зеленського на вибори експерт назвав перспективу кримінальних справ для президента та його оточення.

"Він розуміє, що ситуація для нього виглядає, як в тому радянському фільмі: "Или я ее веду в ЗАГС, или она меня к прокурору". Бо вони вже наворотили таких речей у владі, що їм від неї вже взагалі бажано не відходити. Тому підспудно, якщо не Зеленський, то точно Єрмак думає не тільки про другий термін, а й і далі", - зауважив експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр економіки Німеччини назвав «Північний потік-2» помилкою

На запитання, що так Зеленський може піти шляхом Путіна чи Лукашенка, Мустафін відповів: "Чому неодмінно Лукашенко? Є ж і інші взірці - не тільки в Росії та Білорусі. Можна Конституцію змінити. Взагалі, Зеленський міг би стати Лукашенком, якби від початку обрав цей сценарій і став на хвилю популізму. Тепер вже не стане".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити