image
 |  47 23 Жовтня 2024 | 19:28

Слуги народу взяли на поруки депутатку Кормишкіну, яку підозрюють у незаконному збагаченні

Запобіжний захід у вигляді особистої поруки застосовано до народної депутатки, підозрюваної в незаконному збагаченні. Про це повідомила Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП).

Про це інформує видання Остров, пише ВолиньUA.

"23 жовтня 2024 року слідчий суддя ВАКС застосував до народної депутатки України, яка підозрюється в незаконному збагаченні, запобіжний захід у вигляді особистої поруки", - йдеться в повідомленні.

Ім'я фігурантки не називають. За даними джерел "Інтерфакс-Україна", йдеться про Ірину Кормишкіну, яка раніше мала прізвище Аллахвердієва (фракція "Слуга народу").

Згідно з повідомленням, поручителями суд визначив двох осіб: голову фракції "Слуга народу" Верховної Ради України Давида Арахамію та голову Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма.

Як повідомлялося, 16 жовтня НАБУ та САП повідомили про підозру в незаконному збагаченні чинному народному депутату України на суму понад 20 млн грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку тривають перевірки автоперевізників на маршрутах громадського транспорту

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити