image
 |  0 3 Жовтня 2021 | 11:45

«Слуги народу» визначилися, коли візьмуться за відставку Разумкова

Представники фракції "Слуга народу" на засіданні у суботу обговорили, коли звільнятимуть із посади голову парламенту Дмитра Разумкова. Процедуру відкликання відкликання голови Верховної Ради України мають намір розпочати вже у понеділок.

Про це повідомила речниця СН Юлія Палійчук у Telegram.

"На фракції "Слуга Народу" обговорили питання відставки спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Шляхом голосування депутатами фракції прийнято рішення у понеділок розпочати процедуру відкликання голови Верховної Ради України із займаної посади", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський і офшори: журналісти розслідували офшорний бізнес преЗЕдента

Як нагадує "УП", президент Володимир Зеленський назвав "внутрішньофракційним" питання стосовно перебування Дмитра Разумкова на посаді голови Верховної Ради і зазначив, що було помилково з боку спікера парламенту піднімати таке питання, озвучуючи його перед медіа.

У контексті обговорення персоналії Разумкова Зеленський загальними фразами наголосив, що будь-хто з команди СН, хто не приймає участі у боротьбі з українськими олігархами, має пристати до якоїсь іншої політичної сили.

2 жовтня стало відомо, що депутатська фракція "Слуга народу" зібрала більше за необхідні 150 підписів для ініціювання відкликання Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити