image
 |  5 3 Жовтня 2021 | 09:49

Зеленський і офшори: журналісти розслідували офшорний бізнес преЗЕдента

Журналісти зробили розслідування про офшорний бізнес президента Володимира Зеленського.

"Завтра наша команда представляє фільм "Офшор 95" - розслідування про таємниці офшорного бізнесу президента Зеленського і брудні гроші олігарха Коломойського", — цитує Цензор.НЕТ повідомлення на фейсбук-сторінці команди агенції журналістських розслідувань "Слідство.Інфо".

Зазначається, що новий фільм — частина міжнародного проєкту Pandora Papers.

"У Pandora Papers зібрана інформація про активи і таємні угоди 130 найбагатших людей світу, серед яких понад 30 топполітиків. У цих секретних документах також фігурують втікачі, засуджені, знаменитості, зірки футболу, судді, податківці та очільники найбільших міст світу. Над документами з проєкту Pandora Papers працювала команда з понад 600 журналістів зі 117 країн світу — члени The International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ). ICIJ - незалежна міжнародна мережа журналістів-розслідувачів, які спільно викривають транскордонну злочинність та міжнародну корупцію.

Вони працювали над глобальним витоком документів Panama Papers, Paradise Papers та FinCEN. Від України над цими проєктами працювала і працює команда агенції "Слідство.Інфо". Вже скоро ми розповімо про основні знахідки Pandora Papers щодо українських політиків та посадовців - насамперед президента Володимира Зеленського та його найближчого оточення", — зазначають журналісти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині вилучили понад 700 кубометрів деревини сумнівного походження (ФОТО)

"Прем'єра фільму "Офшор 95" відбудеться 3 жовтня о 19:00 год. у приміщенні Малої опери (Дегтярівська, 5, Київ).

Потрапити на захід можна за реєстрацією", - зазначають на сторінці  Слідство.інфо у мережі Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді неподалік Луцька учасники АТО не отримають виплат до 14 жовтня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити