image
 |  5 9 Лютого 2022 | 19:09

«Слугу народу» викрили на хабарі, але він утік на авто

Детективи Національного антикорупційного бюро викрили депутата Київської міської ради від "Слуги народу" Владислава Трубіцина на одержанні хабаря, проте він зумів утекти на автівці.

Джерело: джерела Української Правди у Київраді, видання "Слово і діло"

Деталі: Політик зумів утекти на автівці від детективів, тож його наразі розшукують.

Детективи НАБУ зуміли затримати його неофіційного помічника Олександра Коча.

Справу порушили стосовно видачі дозволів на торгівлю в МАФах.

Трубіцин обіймає посаду голови постійної комісії КМР з питань підприємництва, промисловості та міського благоустрою. Як повідомляють у ЗМІ, Трубіцин спільно з п’ятьма пособниками змовився і вимагав від бізнесмена хабар за дозвіл на торгівлю в МАФах у центрі Києва.

Крім того, журналісти повідомляють, що в справі фігурує директор одного із комунальних підприємств столиці.

Передісторія:

Восени 2020 року в партії "Слуга народу" при номінуванні кандидатів до Київради представили Трубіцина як мецената та букініста, засновника благодійного фонду "Культурні новації".

За даними громадської організації "Чесно", Трубіцин був помічником народного депутата від "Партії регіонів" Олександра Фельдмана в 2012-2014 роках.

За даними Youcontrol двічі притягувався до відповідальності за статтею "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції" у 2016 та 2018 році.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли вражаючу історію лучанина, який в один день втратив все (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити