image
 |  101 30 Листопада 2023 | 22:02

Слухай та тримайся: CHEEV - Більш немає крил

Нова відеоробота артиста знята на пісню “Більш немає крил” з майбутнього альбому Noir. Прем'єра відкриває передзамовлення нової платівки артиста.

Співака CHEEV називають яскравим представником молодої генерації артистів, які активно розвивають музичну індустрію після початку повномасштабного вторгнення. І хоча новий кліп на пісню “Більш немає крил” візуально та лірично продовжує стилістику майбутнього альбому, він кардинального відрізняється від попередніх відеоробіт. Цього разу історія у темно-червоних кольорах розгортається в одній локації, де головний герой протистоїть своєму альтер его, а емоційна стабільність дає бій розпачу.

“У пісні "Більш немає крил" я вирішив порушити тему емоційного вигорання і безсилля. Вона про те відчуття, коли ти морально вичавлений, а кольори навколо тебе стають не такими яскравими, як раніше”, - прокоментував нову пісню CHEEV.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити