image
 |  137 26 Червня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: Lida Lee - CАМА

Від сліз та розпачу до незалежності й відчуття повної свободи. Від образу минулого, який ходить за тобою тінню до сприйняття абсолютно нової себе й прощання зі всіма привидами минулого. Після тривалого мовчання розміром майже в півроку пісня "Сама" є маніфестом артистки Lida Lee. У новій роботі вона розповідає про свій особистий досвід пошуку власного "я", про трансформацію, яка була важкою, але такою необхідною. І саме музика була завжди поруч на цьому шляху.

Відеоробота є стислим переказом того, що відбувається за кулісами артиста. Суспільний осуд і тиск, медійність, увага прикута до кожного слова й руху. Як побороти страх сказати чи зробити щось не так? Як втекти від образу, який тобі створили і всі бачать саме його? Як знайти шлях до себе, повірити в себе і відкрити двері у майбутнє. До нових горизонтів, до нового досвіду, до самої себе. У кліпі Lida Lee проходить цей умовний коридор внутрішньої трансформації. Вона виривається з рук минулого, яке у кліпі зміг зіграти військовослужбовець Даніель Салем, зриває перуку, яка є останнім символом створеного образу, та впевнено відкриває двері й робить крок у нове життя. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити