image
 |  158 22 Квітня 2024 | 22:02

Слухай та тримайся: М'ЯТА та Андрій Кравченко - Ти і Я

Існує думка, що коли зірки зійшлися, то обов’язково стануться хороші речі. Так і з дуетною роботою Андрія Кравченка та М’яти. Два виконавці, об’єднані хімією творчості, спільно презентують оду справжньому коханню під назвою “Ти і я”.

М’ята: “Ця пісня кілька років чекала свого часу. Спершу я хотіла її заспівати з Олегом Винником та якось не складалося. Зараз розумію чому. І ось яскраво засяяло нове ім’я артиста Андрія Кравченка. Коли я вперше почула як він співає і відчула його харизму, то зрозуміла - маємо виконати пісню разом”.

Андрій Кравченко: “У нас з М’ятою одразу виникло почуття магнетизму. За цією артисткою я стежу давно і захоплююся її жіночністю. А сама дуетна пісня - справжня, про щирі почуття. Я, як чоловік, відчув її сповна. І вже разом ми її прожили. Вважаю, що “Ти і я ” обов’язково наблизить людей один до одного. Зараз дуже важливо - любити і вірити в тих, кого любиш.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити